C.I.B, FI CH, LT CH, EE CH, NORD JW-11, LT W-12, LT W-13 Grace du Domaine des Dhalbergs 6.3.2011

Armin terveystulokset
Lonkat: A/A
Kyynärät: 0/0
Silmät: ei todettu perinnällisiä silmäsairauksia
Polvet: 0/0
Sydän: ei sivuääniä

isä Edjango Kochany Sniezijka Bajka, HD A/A
emä Baika du Printemps des Olivets, HD A/A

Armi jalostustietojärjestelmässä

Armi tuli vahvistamaan kodinturvajoukkoja Ranskasta. Tämä tyttönen on iloinen, energinen ja täynnä kujeita. Se on kaunis narttu, jolla on tasapainoinen ja upea rakenne. Mikä tärkeintä se on terve! Etsiskelin pidemmän aikaa mieleistäni koiraa ulkomailta, joka olisi eri sukuinen kuin Suomessa olevat Podhalanskit. Ensimmäisen Podhalanskini ollessa sairas, seuraavaa koiraa etsittäessä terveys ja hyvä rakenne olivat ehdottomat kriteerit. Armi osoittautuikin kaikkien odotusten arvoiseksi.

Armi on kiltti ja helppo koira, jolla on hauska huumorintaju. Vahtiviettiä löytyy sopivasti, turhista ei haukuta, mutta silloin kun on aihetta ilmoitella Armi on etunenässä sen tekemässä. Kovin tottelevainen se ei kyllä ole, vaikka osaisikin ties mitä temppuja. Armi on hyvin itsenäinen koira ja mielestään hän on kuningatar.  Perheen muiden koirien kanssa Armi tulee loistavasti toimeen ja Armi on se, jonka tahtiin homma pyörii. Kotona Armi suhtautuu vieraisiin alkuhaukkujen jälkeen täysin välinpitämättömästi, tutut ihmiset taas otetaan riemukkaasti vastaan.

Armilla on kaksi pentuetta. Armin emälinjassa nartut ovat olleet hyviä synnyttäjiä ja hoitaneet pentunsa erinomaisesti, Armi ei tee poikkeusta siinä asiassa. Maitobaari oli pentujen käytettävissä aina luovutusikään saakka.

Armi pentunäyttelyssä

Armi ja Rämpylä

Armi 1 vuotta